BLOG (Ιστολόγιο)

Συμβουλές, Κατηγορίες προϊόντων & Παραγγελίες

Αναρτήθηκε: 8 Μαρτίου 2011, στο BLOG, Ιστοσελίδα, Κατάστημα

Θα θυμάστε ίσως πως η ιστοσελίδα μας βρίσκεται υπό διαρκή ανάπτυξη, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα αποπεράτωσης.

Η επιλογή είναι συνειδητή μιας και αποτελεί «προσωπικό στοίχημα» πως μια ιστοσελίδα (ακόμα κι εμπορική) πρέπει και μπορεί να στηρίζεται πρώτα από όλα στην ανθρώπινη πλευρά των εμπλεκομένων και κατόπιν σε όλα τα υπόλοιπα.

Μόνο έτσι αναπτύσσονται υγιείς σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού κι εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη & μαγαζάτορα, διαχειριστή & επισκέπτη, κάτι που σε τελική ανάλυση ωφελεί και τους δυο.

Το να πιέσεις ή το να ξεγελάσεις τον πελάτη για να του πουλήσεις ένα ή δυο ζευγάρια παπούτσια εκτός του ότι δεν αρμόζει καθόλου στη δική μου ιδιοσυγκρασία είναι σίγουρο πως θα τον κάνει να μη ξανά πατήσει στο μαγαζί σου.

Αντίθετα, με το να τον ενημερώσεις με ειλικρίνεια για τα υπέρ και τα κατά της επιλογής του ή της δικής σου εναλλακτικής πρότασης τον «κερδίζεις» όχι μόνο σαν πελάτη, αλλά και ως άνθρωπος.

Η παραπάνω προσέγγιση αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία της κατηγορίας «Συμβουλές» στο Blog, την οποία ξεκίνησα πριν από περίπου ένα μήνα και σκοπεύω να διατηρήσω «ζωντανή». Κατά καιρούς θα προσθέτω πληροφορίες και συμβουλές ώστε να μπορείτε να κάνετε ενημερωμένες επιλογές όταν ψωνίζετε. Άλλες κατηγορίες του Blog περιλαμβάνουν Μόδα, καθώς και νέα που αφορούν το Κατάστημα ή την Ιστοσελίδα μας.

Η FASHION-TV αποτελεί ειδική ενότητα, με βίντεο από το χώρο της μόδας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση πρέπει πρώτα να μπείτε στο Blog και να επιλέξετε κατόπιν την εικόνα της FASHION-TV στη δεξιά στήλη.

Επίσης, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθείτε στην αναζήτηση των προϊόντων μας, συγκεντρώθηκαν όλα στην ενότητα ΚΟΛΕΞΙΟΝ η οποία πλέον εμφανίζει στην κορυφή της οθόνης ένα μενού επιλογών. Με τις επιλογές αυτές μπορεί να εμφανίσετε τα προϊόντα ανά διάφορες κατηγορίες (κατά σαιζόν, κατά εποχή, κατά μάρκα, κατά τύπο, κλπ).

Προστέθηκε τέλος μέσα στην ενότητα των ΚΟΛΕΞΙΟΝ η σελίδα ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, με την οποία μπορείτε να παραγγείλετε ένα ή περισσότερα προϊόντα. Αφού συμπληρώσετε και μας αποστείλετε τη σχετική φόρμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας της παραγγελίας σας.

Προς το παρόν, η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα, αλλά κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας το στείλουμε και με αντικαταβολή (επεξεργαζόμαστε ήδη την προοπτική να ενσωματώσουμε και τη δυνατότητα online αγορών μέσω Paypal).

Μπορείτε επίσης αν το επιθυμείτε να επικοινωνήσετε ζωντανά μαζί μας μέσω Ίντερνετ, για οποιαδήποτε απορία ενδεχομένως έχετε. Η επιλογή «Ρωτήστε μας ΖΩΝΤΑΝΑ» στην αριστερή μεριά της οθόνης, ανοίγει ένα πλαίσιο μέσα από το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε ζωντανή συνομιλία μαζί μας (με την προϋπόθεση πως είμαστε online).

Η κεντρική μας σελίδα διατηρείται συνειδητά όσο το δυνατόν πιο λιτή, με τις βασικές της ενότητες να εμφανίζονται στην αριστερή μεριά της οθόνης. Μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή στη κεντρική σελίδα επιλέγοντας το λογότυπο του καταστήματος, στην πάνω αριστερή μεριά της οθόνης.

Επιλέξτε την εικόνα του λογότυπου στην αρχή αυτής της είδησης για να δείτε 5 εικόνες που εξηγούν επιγραμματικά με κόκκινα βέλη τις πιο συνηθισμένες από τις μέχρι τώρα λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

Το Σχόλιό σας

Ειδοποίηση απαντήσεων μέσω e-mail (μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις χωρίς να έχετε γράψει κανένα σχόλιο).